Urządzenia i Akcesoria
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 porcí
Składniki
-
300 gramů bílých žampiónů, čerstvých na plátky
-
3 vejce
-
100 gramů celozrnného toastového chlebu (cca 4 plátky), na kousky
-
200 gramů cibule napůl
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 špetka mletého nového koření
-
1 snítka čerstvého tymiánu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6 g
Kalorie
624 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Luxe
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Huspenina
2 godz. 25 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
Lyonský salám
12 godz.
Gulášové koření
5 min
Polévka z ředkvičkových listů
40 min
Indická hořčice
15 min
Houbové placky
45 min
Vegetariánské chilli
1 godz. 5 min
Hanácký salát
5 min
Květáková pizza
30 min
Zelný salát s křenem
10 min