Carac in rot

Carac in rot

4.0 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 19 godz. 30 min
12 Stück

Składniki

Mürbeteig (siehe Tipp)
  • Zucker
    50 g
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    180 g
  • Weissmehl
    330 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 Prise
Ganache
  • weisse Schokolade in Stücken (2 cm)
    430 g
  • Vollrahm
    150 g
Zuckerglasur und weisses Kreuz
  • Zucker
    500 g
  • Wasser
    60 g
  • Lebensmittelfarbe, flüssig, rot (ca. 40 g)
    2 Pck.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 46 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 2659 kJ / 635 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...