Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g di Gouda formaggio, a pezzi
lub 100 g di Fontina, a pezzi - 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola rimacinata
-
20
g di strutto
lub 20 g di olio extravergine di oliva - 1 cucchiaino di sale
- 40 - 50 g di pesto (vedere consigli)
- 120 g di salame
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 956.9 kJ / 228.7 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 312.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di bietole e pecorino in padella
1 godz. 20 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Brutti ma buoni di patate
55 Min
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Nuvolette di ricotta
50 Min
Pane cicci
4h 30min
Menù: Cous cous con filetti di salmone, verdurine al vapore e dessert alle pesche
40 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Parigina TM6
5 godz. 30 min
Spirali di frittata arlecchino
2 Std. 30 Min