![Girelle di pizza salame e pesto Girelle di pizza salame e pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b74c6c57f8e096708cc0e14b02e31999/Derivates/0fc89fdc2ee219ce94bdf5647f12552a8d500f55.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g di Gouda formaggio, a pezzi
lub 100 g di Fontina, a pezzi - 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola rimacinata
-
20
g di strutto
lub 20 g di olio extravergine di oliva - 1 cucchiaino di sale
- 40 - 50 g di pesto (vedere consigli)
- 120 g di salame
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 956.9 kJ / 228.7 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 312.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortini mandorle e more
55min
Bauletto bicolore
6h 25 min
Cruffin (TM6)
4h 30min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Pariser bullar
2h 50 min
Tartellette Banoffee
1ч. 30 мин.
Frittatine di pasta
40 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Noodles di riso yakisoba
30min
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40min
Mezzelune ripiene
1ч. 30 мин.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min