Frittelle di cernia allo zenzero

Frittelle di cernia allo zenzero

5.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    3 rametti
  • di radice fresca di zenzero pelata
    5 g
    ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • di farina tipo 00
    150 g
  • uovo
    1
  • di latte intero freddo
    100 g
  • di acqua minerale frizzante fredda
    100 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • olio di arachidi q.b.
  • di filetti di cernia, senza pelle (3 cm)
    600 g
  • salsa di soia (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1132 kcal / 4736.3 kJ
Białko 132.1 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 113.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 103 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...