Lentegroenten terrine met kervel emulsie

Lentegroenten terrine met kervel emulsie

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porties

Składniki

De terrine
  • water
    300 g
  • wortelen in staafjes
    100 g
  • verse sperziebonen
    100 g
  • verse tuinbonen
    50 g
  • verse doperwten
    50 g
  • gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
    4
  • kokosmelk
    500 g
  • espelette peper
    2 snuifjes
  • zout
    1 tl
De kervel emulsie
  • verse kervel
    1 bos
  • limoensap
    30 g
  • olijfolie
    30 g
  • water
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 367 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1048.2 kJ / 253.5 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...