Urządzenia i Akcesoria
Asperge ovenschotel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Spaghetti carbonara
40 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Kipfricassee
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Forel met hollandaisesaus
50 min