Asperge ovenschotel

Asperge ovenschotel

3.3 10 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties

Składniki

  • verse bladpeterselie enkel de bladeren
    ½ bos
  • Emmental in stukken
    80 g
  • water
    500 g
  • zout
    1 tl
  • aardappelen klein, goed gewassen
    700 g
  • asperges geschild, mogelijk half wit - half groen
    1200 g
  • melk 1,5% vet
    200 g
  • crème fraîche, 15% v.g
    150 g
  • eieren
    3
  • gemalen witte peper
    ¼ tl
  • gemalen nootmuskaat
    2 snuifjes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 23 g
Kalorie 1650 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...