Urządzenia i Akcesoria
Asperge ovenschotel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Bloemkool met kaas
55 min