Urządzenia i Akcesoria
Asperge ovenschotel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1650 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Spinazierisotto met asperges
40 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Asperge-watermeloen salade
40 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min