Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔絲餅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 個
Składniki
-
蔥 蔥白切段、蔥綠切蔥花15 克
-
水120 克
-
中筋麵粉200 克
-
油 多備一些油煎用30 克
-
鹽¾ 茶匙
-
蝦米10 克
-
豬里肌肉 切絲200 克
-
白蘿蔔 切絲250 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
12.8 g
Kalorie
1095 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan