Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 薑
- 25 克 沙拉油
- 1 根 青蔥 ,切蔥花
- 30 克 甜麵醬
- 40 克 辣豆瓣醬
- 200 克 新鮮香菇 ,切丁
- 50 克 水
- 200 克 四季豆 ,切丁
- 180 克 五香豆干 ,切丁
- 15 克 醬油
- 10 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 3630.9 kJ / 868.6 kcal
- Białko
- 49.1 g
- Węglowodany
- 70.6 g
- Tłuszcz
- 45.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 19.1 g
- Sód
- 3876.5 mg