涼拌青木瓜
TM6 TM5

涼拌青木瓜

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 250 克 青木瓜 ,去皮,切絲
  • 6 顆 小蕃茄 ,對半切
  • 3 枝 四季豆 ,切斜薄片 (opcjonalnie)
  • 2 茶匙 椰糖
  • 1 大匙 羅望子汁
  • 30 克 水
  • ¼ 茶匙 辣椒粉
  • 2 大匙 新鮮檸檬汁
  • 1 - 1 ½ 大匙 魚露 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
580 kJ / 138 kcal
Białko
4.151 g
Węglowodany
27.801 g
Tłuszcz
2.061 g
Błonnik
4.714 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy