Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 260 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
lub 1 cucharadita de miel - 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
Montaje
- aceite de oliva
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 20 g de agua
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1018.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3h
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 Std. 20 Min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1 godz. 10 min
Pan greñado art
3h 30min
Masa de pan básica
1 godz.
Focaccinas
3h 30min
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3h 30min
Rollos de brioche salados
1 Std. 20 Min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Pan de ajo y queso
1 godz. 30 min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min