Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 260 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
lub 1 cucharadita de miel - 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
Montaje
- aceite de oliva
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 20 g de agua
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1018.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Pan de agua
3h
Focaccinas
3h 30min
Palitos crujientes con semillas
30min
Bol de mini tortitas con leche, cereales y fruta
30min
Panecillos rellenos de verduras y queso
3 Std. 55 Min
Masa de pan básica
1h
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1h 20 min
Pan plano con verduras y hummus
1h 15 min
Cocas de calabacín
2h
Brownie con nueces
1h 30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min