Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de bizcochos de soletilla en trozos
- 70 g de café solo frío
- 1 cucharada de café soluble
- 1 cucharada de licor de almendra (opcjonalnie)
- 250 g de queso mascarpone
- 60 g de azúcar glas
- 30 g de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 229 kJ / 54 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 godz.
Trufas de tiramisú
45min
Coulant de turrón
15 Min
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Bombones de mazapán de avellana y naranja
50min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Crujiente de almendras
1 Std.
Trufas de chocolate blanco
1 Std. 20 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.
Trufas de café
8 Std. 30 Min
Vasitos de tiramisú para dos
3 Std. 10 Min
Trufas de chocolate negro
4h 30min