Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 500 g de harina de espelta
-
300
g de harina de centeno
lub 300 g de harina integral de centeno - 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de pipas de girasol
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan corsario doble
Brak ocen
Pan de nueces
3h 45min
Bollos de espelta y queso fresco
45 Min
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10 min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Pan integral con harina multicereales
3j 50 menit
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min