Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 claras de huevo
- 4 yemas de huevo
-
40
g de stevia en polvo
lub 40 g de edulcorante en polvo - 10 g de vainilla líquida
- 20 g de cacao puro en polvo
- 30 g de maicena
- 200 g de calabacín pelado y rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 858.6 kJ / 205.2 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 33 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochón de plátano y gofio
1 Std. 25 Min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3 Std. 15 Min
Plum cake de batata y calabacín con nueces
50 Min
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Brownies de café
1 Std. 45 Min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 Std. 10 Min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min