Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 4 claras de huevo
- 4 yemas de huevo
-
40
g de stevia en polvo
lub 40 g de edulcorante en polvo - 10 g de vainilla líquida
- 20 g de cacao puro en polvo
- 30 g de maicena
- 200 g de calabacín pelado y rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 858.6 kJ / 205.2 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 33 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min
Roscos de chocolate y almendra
50 min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7 Std.
Bundt cake de calabacín y cacao
1 godz. 10 min
Brownie de batata
1 godz.
Galletas de avellana y chocolate
35 Min
Pan de plátano y chocolate
2 Std.
Tarta de queso y chocolate al vapor
1 godz.
Tortita de clara de huevo con coco y frutos rojos
45 Min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min
Bocaditos de manzana y nueces
50 min