Urządzenia i Akcesoria
Lemon Mousse with Basil Slush
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz.
8 portions
Składniki
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roti John
30 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Spiralized Sweet Potato Begedil
35 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Ginger butter
10 min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min