Urządzenia i Akcesoria
Paaspastei
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.5 g
Kalorie
2052 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Vegan baklava
Brak ocen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 min
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Karamel varkensvlees
45 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min