Urządzenia i Akcesoria
Paaspastei
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.5 g
Kalorie
2052 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Verfrissende Melkdrank
5 min
Popcorn-ijs
Brak ocen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Brak ocen
Pruimenjam
55 min
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Drie soorten melk cake
2 godz.
Tarte Tatin
2 godz.
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.