Paaspastei

Paaspastei

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porties

Składniki

Deeg
  • bloem en iets meer om te bewerken
    150 g
  • boter in stukken
    75 g
  • zout
    1 snuifje
  • water
    50 g
Vulling
  • uien gehalveerd
    100 g
  • verse bladpeterselie
    4 takjes
  • gerookte gekookte ham
    150 g
  • varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes
    700 g
  • ei
    1
  • cognac
    30 g
  • gemalen peper
    1 afgestreken tl
  • zout
    15 g
  • hardgekookte eieren
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 36.5 g
Kalorie 2052 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 31.1 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...