Urządzenia i Akcesoria
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21.7 g
Kalorie
2710 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Bessencurd
20 min
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Koken van speltgraan
Brak ocen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min