Urządzenia i Akcesoria
Vijgenmosterd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 glazen
Składniki
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
3 g
Kalorie
809 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Forel met hollandaisesaus
50 min
Groene biscuittaart
Brak ocen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Brak ocen
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Gin en lavendelijs
14 godz. 35 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Romige snijbietsoep
35 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Pulled Pork
Brak ocen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min