Urządzenia i Akcesoria
Vijgenmosterd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 glazen
Składniki
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
3 g
Kalorie
809 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Mini panettone
Brak ocen
IJssandwich
Brak ocen
Abrikozenlikeur
30 min
Hollandaisesaus
15 min
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Indiase mosterd
Brak ocen