Urządzenia i Akcesoria
Vijgenmosterd
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 glazen
Składniki
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
3 g
Kalorie
809 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vanilleroomijs
12 godz.
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Kweeperentaart
8 godz.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Courgetteomelet
40 min
Traditionele vruchtenjam
55 min
Kerst stol
2 godz. 20 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min