Urządzenia i Akcesoria
Kruidenvinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 fles
Składniki
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd60 g
-
koolzaadolie300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
zout1 tl
-
suiker1 el
-
2 el gemengde kruiden, vers, gehakt, (peterselie, dille, kervel, bieslook, tijm...)gemengde kruiden, bevroren2 el
-
vers gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
dragonmosterd1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fles
Białko
2 g
Kalorie
11582 kJ /
2767 kcal
Tłuszcz
301 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Mango-kokos lekkernij
Ninguna valoración
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Ninguna valoración
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Romige aspergesoep
25min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Caramel vanille bourbon saus
Ninguna valoración
Yoghurt en muntdressing
15min
Asperge-watermeloen salade
40min
Aardbeienpudding
2h 10min