Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 1000 g de agua
- 80 g de gelatina en polvo sabor mango (1 sobre, p. ej. Jell-O®)
- 1 cda de grenetina en polvo
- 100 g de queso crema
- 150 g de mango fresco o congelado, solo la pulpa
- 500 g de yogur de mango
- 1 mango manila, en cubitos para decorar
- hojas de hierbabuena fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 615.7 kJ / 147.2 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 108.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz rojo
1j 25 menit
Tortillas de nopal (Black Diamond)
40 min
Nieve de guanábana y mango
5h
Chilaquiles Rojos
25 min
Gelatina de piña y cítricos con salsa de pimienta.
1h 50min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Agua de Horchata
10 min
Gelatina de mango
15min
Pay de limón con galletas
12 Std.
Carlota de limón
5h
Flan de queso crema
4 Std.
Gelatina de mazapán
2j