Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 sobre de grenetina en polvo
- 50 g de agua
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 75 g de leche condensada
- 2 mameyes, muy maduros
- frambuesas, para decorar
- fresas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chile poblano
25min
Crema de jitomate
30min
Crema de elote
20min
Sopa de poro y papa
30min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Gelatina de rompope
5h 20 min.
Chiles en nogada
1h
Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
5h
Gelato de mamey
35min
Crème brûlée de café TM6
15min
Gelatina de mango
15min
Agua de guanábana
15min