Urządzenia i Akcesoria
土豆炒肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
猪里脊肉 ,切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽25 克
-
土豆 去皮,切成0.5厘米厚片300 克
-
油30 克
-
干辣椒 切段2 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
葱 切段2 根
-
老抽 (约2克)½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
548.1 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1098 kJ /
262.7 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny