土豆炒肉片

土豆炒肉片

4.2 46 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 ,切薄片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    25 克
  • 土豆 去皮,切成0.5厘米厚片
    300 克
  • 30 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 切段
    2 根
  • 老抽 (约2克)
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 548.1 mg
Białko 13.4 g
Kalorie 1098 kJ / 262.7 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 20.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...