Urządzenia i Akcesoria
Fish and Avocado Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
328 mg
Białko
26 g
Kalorie
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Egusi Stew
1h 30min
Pasta alla Nerano
40min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Gazpacho
1h 15min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Chickpea Soup with Spinach
40min