![Fish and Avocado Loaf Fish and Avocado Loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b2f1f0c756f688b9a16d206fb624f24/Derivates/b5973d7deabb7914707303dde79b201a484ff1c5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, for water bath
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil
- 2 avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
- 30 g lemon juice
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 800 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 328 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
White Bean Salad
5 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Pasta alla Nerano
40 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h 5min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min