Urządzenia i Akcesoria
Golden Beet Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1417 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min