Urządzenia i Akcesoria
Golden Beet Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1417 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min