Urządzenia i Akcesoria
Golden Beet Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1417 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min