清炖蹄膀

清炖蹄膀

4.5 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)
    800 克
  • 料酒
    30 克
  • 打结
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 1500 克
  • 约1茶匙,依个人口味调整
    5 克
  • 生抽 作为蘸料使用
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 598 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 1260.3 kJ / 301.5 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...