Urządzenia i Akcesoria
清炖蹄膀
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
猪蹄膀,生的 切大块,提前汆烫沥干(见要诀)800 克
-
料酒30 克
-
葱 打结2 支
-
姜 切片20 克
-
水1500 克
-
盐 约1茶匙,依个人口味调整5 克
-
生抽 作为蘸料使用1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
598 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
1260.3 kJ /
301.5 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny