Onigiri
TM6

Onigiri

4.3 (7 ocen)

Składniki

Cottura riso

  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Onigiri

  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    lub 150 g di filetti di salmone fresco cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu, tagliata a strisce (2x5 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1204.5 kJ / 287.8 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
60.4 g
Tłuszcz
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.8 g
Sód
507.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy