Urządzenia i Akcesoria
Daquoise ai pistacchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 pezzi
Składniki
-
270 g zucchero
-
110 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
30 g di farina di riso
-
220 g di albumi a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 pezzi
Sód
398.8 mg
Białko
45.7 g
Kalorie
8280 kJ /
1979 kcal
Tłuszcz
61.9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
330.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue pie
3 godz.
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
1 godz. 30 min
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.
Lemon Curd
1 godz.
Crème brulé
4 godz. 50 min
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
1 godz. 30 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Macarons alla fragola
2 godz. 30 min