
Urządzenia i Akcesoria
Matcha roll cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette
Składniki
Pasta biscotto
-
3 uova
-
120 g di zucchero di canna
-
70 g di farina autolievitante
-
5 - 6 g di tè matcha, in polvere
-
1 cucchiaio di zucchero
Ripieno
-
80 g di yogurt greco bianco
-
200 g di panna (30-40% di grassi)
-
60 g di fragole a pezzetti
-
50 g di zucchero a velo
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
199.4 kcal /
834.4 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
25.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
36.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coccole a colazione
14 Przepisów
Włochy
Włochy