椰青炖鸡

椰青炖鸡

4.8 13 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 鸡腿肉 切块后汆水沥干备用
    500 克
  • 红枣
    5 颗
  • 猪肉 选择瘦肉,切块后汆水沥干备用
    50 克
  • 椰子水 选择椰青汁
    1000 克
  • 枸杞 适量
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.3 g
Kalorie 1621.2 kJ / 387.5 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...