Urządzenia i Akcesoria
椰青炖鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
鸡腿肉 切块后汆水沥干备用500 克
-
红枣5 颗
-
猪肉 选择瘦肉,切块后汆水沥干备用50 克
-
椰子水 选择椰青汁1000 克
-
枸杞 适量
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.3 g
Kalorie
1621.2 kJ /
387.5 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny