![Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41f6213b674b8583637a604f998933eb/Derivates/71db022bad018648f0ce95025e67f08d1106e1cf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g white short grain rice
- 40 g millet
- 70 g buckwheat grains
-
170
g onions, cut in eighths
lub red onions, cut in eighths - 370 g sunflower oil
- 30 g cornflour
- 500 g soya milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 150 g roasted red peppers, preserved, sliced (2 cm)
- 150 g toasted corn
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 293.9 kJ / 70.3 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 55.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Egg White Coconut Omelette
45 min
Spanish Brunch
1h 15 min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
Brak ocen
Cereal and fruit purée
20 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Brak ocen
Curry Powder Mix
15 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Apple, Date and Banana Porridge
10 Min
Dauphinoise Potatoes
50 min