Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
46 pieces
Składniki
-
white short grain rice90 g
-
millet40 g
-
buckwheat grains70 g
-
red onions, cut in eighthsonions cut in eighths170 g
-
sunflower oil370 g
-
cornflour30 g
-
soya milk500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
roasted red peppers, preserved sliced (2 cm)150 g
-
toasted corn150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
55.5 mg
Białko
1 g
Kalorie
293.9 kJ /
70.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 Std. 20 Min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Keine Bewertungen
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Banana and Pear Crumble
30 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min