Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g white short grain rice
- 40 g millet
- 70 g buckwheat grains
-
170
g onions, cut in eighths
lub red onions, cut in eighths - 370 g sunflower oil
- 30 g cornflour
- 500 g soya milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 150 g roasted red peppers, preserved, sliced (2 cm)
- 150 g toasted corn
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 293.9 kJ / 70.3 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 55.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy tomato soup
30 min
Orange Julius
Brak ocen
Eggplant Stacks
1h 35 min.
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Green Leek Gomasio
40 min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min