Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
46 pieces
Składniki
-
white short grain rice90 g
-
millet40 g
-
buckwheat grains70 g
-
red onions, cut in eighthsonions cut in eighths170 g
-
sunflower oil370 g
-
cornflour30 g
-
soya milk500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
roasted red peppers, preserved sliced (2 cm)150 g
-
toasted corn150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
55.5 mg
Białko
1 g
Kalorie
293.9 kJ /
70.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min
Mulligatawny Soup
35 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min