Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
46 pieces
Składniki
-
white short grain rice90 g
-
millet40 g
-
buckwheat grains70 g
-
red onions, cut in eighthsonions cut in eighths170 g
-
sunflower oil370 g
-
cornflour30 g
-
soya milk500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
roasted red peppers, preserved sliced (2 cm)150 g
-
toasted corn150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
55.5 mg
Białko
1 g
Kalorie
293.9 kJ /
70.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tart
45 min
Grated Carrot Salad
10 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min