Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno al cioccolato
- 150 g di panna intera
-
170
g di cioccolato fondente a pezzi
lub 170 g di cioccolato al latte a pezzi - 30 g di zucchero
- 45 g di burro a pezzi
Baci di dama
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina
- 200 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 838 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2.46 g
- Węglowodany
- 15.69 g
- Tłuszcz
- 14.21 g
- Błonnik
- 1.62 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min.
Purè di patate
45 min.
Risotto alla milanese
30min
Besciamella
15 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Besciamella
15 min
Torta della nonna
4h
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min.
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Pasta frolla dolce
1hod. 50min
Kipferl alla vaniglia
1h 30 min.