Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta s olivami a tymiánem
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 40 min
30 plátků
Składniki
Příprava
-
150 gramů černých oliv bez pecek
-
150 gramů olivového oleje extra virgin
-
citrónová kůra z 1 citrónu, nejlépe bio
-
3 polévkové lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
-
1 kostka čerstvého droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
650 gramů hladká mouka
-
3 čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
2.4 g
Kalorie
534 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s námi
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Klasický bratwurst
3 godz. 30 min
Pâté z hub
1 godz. 25 min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Brak ocen
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1 godz. 25 min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 godz.
Focaccia verde
2 godz. 20 min
Brioška
8 godz.
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 godz. 50 min