Urządzenia i Akcesoria
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcí
Składniki
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů sýru Brie na kousky
-
100 gramů gorgonzoly na kousky
-
150 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
100 gramů suchého bílého vína
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
grissini
-
hrušky nakrájené na tyčinky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
411.4 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1188.8 kJ /
284.1 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 godz. 30 min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Mango lasi pralinky
Brak ocen
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1 godz. 25 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 godz. 20 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3 godz. 15 min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 min
Vitello tonato
2 godz.
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Bešamelová omáčka
15 min