Wersje kompatybilne
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 411.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bešamelová omáčka
15 min
Houbové burgery
Keine Bewertungen
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30 min
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 godz. 30 min
Makové houstičky s chorizem
2 godz. 30 min
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2 godz. 40 min
Sambal Oelek
15 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Keine Bewertungen
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min