Wersje kompatybilne
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 411.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové placky
12h
Piškot se srdíčkem
3h
Polentové koláčky (bez lepku)
1h
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Citrónové makronky s lemon curd a jogurtovou ganache
2h 30 min
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
Brak ocen
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Brak ocen
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2h 30 min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15 min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6h