Urządzenia i Akcesoria
Pivní česnekovo-sýrové fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů cibule napůl
-
4 - 5 stroužků česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
200 gramů goudy na kousky
-
150 gramů piva
-
50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
20 gramů hladká mouka (viz Tip)
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
slané krekry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
493 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
1322.6 kJ /
316.1 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kokosový flapjack
30 min
Zamotaný cibulový chléb
35 min
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2 godz. 20 min
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Japonská majonéza (kewpie)
15 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 godz. 45 min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min
Selské bramborové placky se zelím
1 godz. 20 min
Krvavá Mary
5 min
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Brak ocen
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45 min
Hříbkové rizoto
35 min