Urządzenia i Akcesoria
Pivní česnekovo-sýrové fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů cibule napůl
-
4 - 5 stroužků česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
200 gramů goudy na kousky
-
150 gramů piva
-
50 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
-
20 gramů hladká mouka (viz Tip)
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
slané krekry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
493 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
1322.6 kJ /
316.1 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Portugalská zelená vejce
50 min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Brak ocen
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Brak ocen
Jogurtový dezert s borůvkovým přelivem
6 godz. 20 min
Malinové fondue s piškoty
Brak ocen
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Brak ocen
Losos na fenyklu
Brak ocen
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1 godz.
Ginger Berry Shot (Červený zázvorový shot)
15 min
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30 min