Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ čajové lžičky celého anýzu
- 60 gramů krystalového cukru
- 10 gramů vanilkového cukru
- 90 gramů suchého bílého vína
- 120 gramů mléka
- 30 gramů čerstvého droždí
- 110 gramů másla, na kousky, plus navíc na vymazání
- 500 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
- ½ čajové lžičky soli
- 3 žloutky
- 1 vejce, rozšlehané
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1789 kJ / 428 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bábovka s vaječným likérem
1h 10min
Medvědí packy
2 Std.
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1 Std.
Mrkvový dortík
2h 30min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min
Křenová pomazánka
7min
Artyčokový dip s tofu
10min
Britské křížové bochánky
3 godz. 50 min
Velikonoční beránek
55min
Velikonoční nádivka
1h 35min
Tvarohová vánočka
1 Std. 5 Min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25min