Urządzenia i Akcesoria
Velikonoční bochánky
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 kusů
Składniki
-
¼ čajové lžičky celého anýzu
-
60 gramů krystalového cukru
-
10 gramů vanilkového cukru
-
90 gramů suchého bílého vína
-
120 gramů mléka
-
30 gramů čerstvého droždí
-
110 gramů másla na kousky, plus navíc na vymazání
-
500 gramů hladké mouky
-
2 čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
-
½ čajové lžičky soli
-
3 žloutky
-
1 vejce rozšlehané
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
11 g
Kalorie
1789 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velikonoční menu
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Péřové bramborové knedlíky
1 godz. 10 min
Bramborové šišky s medvědím česnekem
1 godz. 20 min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1 godz. 40 min
Beránek z kynutého těsta
1 godz. 30 min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 godz. 25 min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 godz.
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1 godz. 30 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 min
Kynutý švestkový koláč na plech
1 godz. 25 min
Extra dobrá brioška
3 godz.
Ořechové cukroví, slepované
1 godz. 50 min