Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů oleje
- 300 gramů párků nebo klobás, jemných, předvařených, viz Tip, na kolečka (1 cm)
- 50 gramů vody
- 150 gramů kečupu
- 1 čajová lžička kari, plus extra pro posypání
- ¼ čajové lžičky papriky, pálivé
-
10
gramů medu
lub 10 gramů cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2416 kJ / 577 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1óra
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25 Std. 5 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50 Min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 Min
Restovaná cibule s chilli
20 min