Urządzenia i Akcesoria
Torrone morbido
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
10 porzioni
Składniki
-
1 albume (30 g circa)
-
400 g di miele liquido (tipo acacia)
-
200 g di nocciole sgusciate
-
50 - 100 g di noci miste, intere (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.3 g
Kalorie
1058 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
33.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Pasta Choux
2 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Besciamella
15 min
Struffoli
1 godz.
Besciamella
15 min
Dado vegetale
1 godz.
Torrone alle mandorle
2 godz. 30 min
Pasta frolla
2 godz. 5 min
Salsa al caramello
1 godz. 30 min