Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache al cioccolato al latte
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 75 g di panna con il 35% di grassi
- 130 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 50 g di zucchero
Il tortino
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 90 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 40 g di cioccolato al latte, senza zucchero, a pezzi
- 20 g di burro
- 500 g di acqua
La decorazione
- riccioli di cioccolato al latte o di cioccolato bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins con gocce di cioccolato
1 godz.
Riso casimiro
45 min
Delizia al cioccolato
40 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Croissant con ripieno di noci
Brak ocen
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min
Biscotti al burro
50min
Muffin al cioccolato
45 min
Torta tiepida al cioccolato
1h 15min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min