Tortino leggero al cioccolato

Tortino leggero al cioccolato

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 porzioni

Składniki

La ganache al cioccolato al latte
  • di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
    2 fogli
  • di panna con il 35% di grassi
    75 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    130 g
  • di zucchero
    50 g
Il tortino
  • uovo
    4
  • di sale
    1 pizzico
  • di cioccolato fondente a pezzi
    90 g
  • di cioccolato al latte senza zucchero, a pezzi
    40 g
  • di burro
    20 g
  • di acqua
    500 g
La decorazione
  • riccioli di cioccolato al latte o di cioccolato bianco

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 121 kcal / 507 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...