Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache al cioccolato al latte
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 75 g di panna con il 35% di grassi
- 130 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 50 g di zucchero
Il tortino
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 90 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 40 g di cioccolato al latte, senza zucchero, a pezzi
- 20 g di burro
- 500 g di acqua
La decorazione
- riccioli di cioccolato al latte o di cioccolato bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelle alla panna
2h
Gugelhopf veloce
Brak ocen
Pesto alla genovese
10min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 25 min
Colorare le uova di arancione
55 λεπτ.
Gelato al cioccolato
12h
Salsa al pomodoro
40 min
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.
Crostata al Vin cuit
Brak ocen
Quiche ai 4 formaggi
45min
Canestrelli
Brak ocen
Crema Thermomix® per le feste
25min