Urządzenia i Akcesoria
Macarons passo-a-passo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
60 unidades
Składniki
-
açúcar210 g
-
amêndoa s/ pele110 g
-
claras de ovo (ver dica)100 g
-
Corante alimentar em gel a gosto (ver dica)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
3 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
107 kJ /
26 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Macarons
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pasta de queijo-creme e rabanete
Keine Bewertungen
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2 Std. 30 Min
Macarons de coco com ganache de coco
2 Std. 30 Min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2 Std. 30 Min
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2 Std. 30 Min
Macarons de pistácio
2 Std. 30 Min
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
2 Std. 30 Min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 Std. 30 Min
Massa sablé
1 Std. 50 Min
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
3 Std.
Molho "tomate frito"
35 Min
Bolo surpresa de baunilha
2 Std.