Urządzenia i Akcesoria
Macarons passo-a-passo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
60 unidades
Składniki
-
açúcar210 g
-
amêndoa s/ pele110 g
-
claras de ovo (ver dica)100 g
-
Corante alimentar em gel a gosto (ver dica)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
3 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
107 kJ /
26 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Macarons
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pasta de queijo-creme e rabanete
Brak ocen
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2 godz. 30 min
Macarons de coco com ganache de coco
2 godz. 30 min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2 godz. 30 min
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2 godz. 30 min
Macarons de pistácio
2 godz. 30 min
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
2 godz. 30 min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 godz. 30 min
Massa sablé
1 godz. 50 min
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
3 godz.
Molho "tomate frito"
35 min
Bolo surpresa de baunilha
2 godz.