Salame de chocolate com amêndoas e uva passa

Salame de chocolate com amêndoas e uva passa

4.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
20 fatias

Składniki

  • uva passa sem sementes
    30 g
  • conhaque
    30 g
  • açúcar
    70 g
  • bolacha Maria
    120 g
  • chocolate meio amargo cortado em pedaços
    170 g
  • gemas de ovos
    3
  • manteiga sem sal
    100 g
  • amêndoas laminadas
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 156 kcal / 652 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 24 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...