
Urządzenia i Akcesoria
Salame de chocolate com amêndoas e uva passa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
20 fatias
Składniki
-
uva passa sem sementes30 g
-
conhaque30 g
-
açúcar70 g
-
bolacha Maria120 g
-
chocolate meio amargo cortado em pedaços170 g
-
gemas de ovos3
-
manteiga sem sal100 g
-
amêndoas laminadas50 g
Wartości odżywcze na 1 porção
Kalorie
156 kcal /
652 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
24 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natal em Família
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy