Urządzenia i Akcesoria
Salame de chocolate com amêndoas e uva passa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
20 fatias
Składniki
-
uva passa sem sementes30 g
-
conhaque30 g
-
açúcar70 g
-
bolacha Maria120 g
-
chocolate meio amargo cortado em pedaços170 g
-
gemas de ovos3
-
manteiga sem sal100 g
-
amêndoas laminadas50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
24 mg
Białko
2 g
Kalorie
652 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natal em Família
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Biscoitos de chocolate branco
Brak ocen
Peru de natal recheado com carne
12 godz. 50 min
Bolo de limão
55 min
Tarte de amêndoa
50 min
Sonhos
1 godz. 10 min
Arroz doce
1 godz.
Guacamole
10 min
Purê de batata
50 min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20 min
Arroz no vapor
25 min
Massa de crepe
1 godz. 15 min
Bolo mármore
2 godz.