Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di patate americane dolci, non sbucciate, a rondelle (1 cm)
- fiocchi di sale q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchina, a rondelle (2 cm), poi in quarti
- 100 g di Feta, a pezzi
- 100 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
- 15 g di uva passa
- ¼ cucchiaino di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pomodorini ciliegia, a rondelle
- glassa di aceto balsamico, per guarnire
- timo fresco, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1020.3 kJ / 243.9 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 33.1 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 406.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45min
Mini galettes ai funghi
1 godz. 45 min
Pizza al caprino e peperone crusco
26h 15min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40min
Hummus di ceci neri
1h 30min
Brunch scandinavo (pane croccante, porridge, uova in camicia e gamberi)
1h 10 min
Insalata cremosa di gamberi
35min
Salmone con salsa olandese al limone, asparagi e riso
45min
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20min
Quiche radicchio e bietole
1h 15 min