Urządzenia i Akcesoria
All-Purpose Meat Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
smoked paprika1 ½ tbsp
-
salt1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
6991.8 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
450.4 kJ /
107.7 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Macadamia Chocolate Cookies
Brak ocen
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Celery salt
20 min
Chooky rice
45 min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Scotch eggs
50 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min