Urządzenia i Akcesoria
Pineapple passionfruit tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.1 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1903 kJ /
453.1 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Wonton soup
1h
Baked honey cheesecake
4h 20min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Sushi salad
1h