Urządzenia i Akcesoria
Pineapple passionfruit tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.1 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1903 kJ /
453.1 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond biscotti
1 godz. 10 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Passionfruit and macadamia truffles
3 godz. 30 min
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Coconut butter cake
1 godz.
Portuguese-style custard tarts
40 min
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min