Urządzenia i Akcesoria
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
25 Scheiben
Składniki
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Aprikosen getrocknet, entsteint, davon 1 gehackt2
-
Orange unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Orange in Scheiben1
-
Salz2 TL
-
Curry2 TL
-
Putenbrust am Stück500 g
-
Wasser1700 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
178 mg
Białko
5 g
Kalorie
336 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min
Eingelegte Heringe
12 godz.
Gegrillter Schweinebauch mit Süß-Sauer-Sauce
12 godz. 30 min
Confierter Knoblauch
1 godz.
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168 godz. 30 min
Gepickelter Kürbis
1 godz. 35 min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Gulasch-Gewürz
5 min
Fladenbrot
2 godz.
Slow-Cooking-Apfelmus
5 godz. 20 min