Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 250 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¾ TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 150 g Saure Sahne
- ½ TL Pfeffer
Belag und Fertigstellung
- 200 g weiße Zwiebeln, halbiert
- 200 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 474 mg
Alternatywne przepisy
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Apfeltarte
1h
Vegetarische Pizza
1óra 45p
Reibekuchen
35p
Kartoffelgratin
1óra 10p
Coleslaw
10p
Kartoffelrösti
40p
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20min
Kartoffelsalat mit Kräutervinaigrette
45p
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6h 10min
Ratatouille-Galette
1h 30min