Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Ingwer-Bärchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
150 Stück
Składniki
-
Blattgelatine (12 Blatt)20 g
-
Ingwer, frisch geschält, in dünnen Scheiben20 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 150 g Saft ausgepresst1
-
Gelierzucker 2:175 g
-
Lebensmittelfarbe, orange (opcjonalnie) flüssig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
0 mg
Białko
0 g
Kalorie
12 kJ /
3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Marzipan-Eierlikör-Torte
3 godz.
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Einfachste Brötchen
14 godz.
Brasilianische Limonade
5 min
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Mango-Lassi
10 min
Gemüsechips
3 godz.
Marzipan-Rohmasse
1 godz. 10 min
Pilz-Cappuccino mit Serrano-Chips
25 min
Bacon Bomb
24 godz.
Blutorangen-Shot mit Ingwer
5 min