Porchetta cu pere și ceapă

Porchetta cu pere și ceapă

4.5 2 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
16 porții

Składniki

  • ulei de măsline plus pentru uns
    10 g
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele
    5 g
  • cepșoară tocată grosier
    5 g
  • salvie proaspătă doar frunzele
    5 g
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    5 g
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele
    5 g
  • muștar
    1 lingură
  • căței de usturoi
    3
  • semințe de fenicul, uscate
    1 linguriță
  • pere curățate de coajă, curățate de sâmburi, tăiate sferturi
    500 g
  • ceapă roșie sferturi
    200 g
  • fleică de porc, fără os, cu șoric tranșată în stil fluture (vezi recomandarea)
    2000 g
  • sare de mare plus 2 prize pentru presărat deasupra
    2 lingurițe
  • piper negru măcinat
    2 ½ lingurițe
  • bulbi de fenicul sferturi
    2

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 303.7 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 2963.8 kJ / 708.4 kcal
Tłuszcz 67.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...