Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul
- 250 g lapte integral
- 80 g ulei de măsline
-
15
g drojdie proaspătă
lub 1 ½ linguriță drojdie uscată (6 g) - 350 g făină de pâine
- 15 g zahăr
- 1 linguriță sare
Umplutura
- 10 g mentă proaspătă, doar frunzele
- 50 g pecorino romano
- 75 g cremă de brânză
- 1 ½ linguriță semințe de negrilică
Asamblarea
- făină de pâine, pentru pudrat
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă marocană picantă de linte
40min
Supă de dovleac
35min
Pâine țărănească
2 Std.
Brioșă
5u.
Tartă cu fructe, nuci tocate și migdale
2 Std. 15 Min
Chili con carne
40min
Supă de roșii cu pâine, ruladă de omletă cu spanac și legume la aburi
1h 5min
Cuburi de ciocolată cu biscuiți și fagure de miere
2u. 35min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Amaretti cu caise
40min
Chec marmorat
2 Std.
Salată de crudități
10min