Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Umplutura de brânză
- ulei, pentru uns tava de brioșe
- 30 g parmezan
- 2 ouă mari (63-73 g)
- 60 g unt, moale, la temperatura camerei
Pastele
- 1100 g apă
- 1 ½ linguriță sare
- 230 g paste lungi (ex. spaghetti), integrale
Sosul
- 60 g ceapă
- 15 g ulei de măsline extravirgin
- 230 g sos de roșii (spaniol)
- ½ linguriță pătrunjel uscat
- ¼ linguriță oregano uscat
- ¼ linguriță praf de usturoi
- ¼ linguriță pudră de ceapă
- ¼ linguriță sare
- 110 g mozzarella, tăiată bucăți (2,5 cm)
- 170 g brânzică de casă
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turtițe din pui și orez, la cuptor
1h
Panna cotta
6 godz. 15 min
Hot dogs (în formă de cățeluși)
35 Min
Nectar de fructe
10min
Biscuiți cu drajeuri de ciocolată
50min
Pastilla cu rață, caise și semințe de pin
50min
Gustări cu praz și cârnat uscat
1h
Quiche cu mazăre
1h
Mini calzone cu spanac
2j 35 menit
Praline de brânză
15min
Batoane din plăcintă cu mere
1h 20min
Rotițe din pizza
50min