Urządzenia i Akcesoria
Italské grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 kusů
Składniki
-
280 gramů vody vlažné
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (8 g)15 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů pizza mouky, hladké plus navíc na pomoučení
-
60 gramů oleje, plus navíc na vymazání60 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička cukru1 polévková lžíce ječmenného sladu
-
1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
-
2 polévkové lžíce krupice (opcjonalnie) (cca 30 g)
-
1 - 2 polévkové lžíce máku1 - 2 polévkové lžíce sezamových semínek (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
78.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
357.4 kJ /
85.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí pekárna
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Žitné bulky
12 godz.
Zamotaný cibulový chléb
35 min
Domácí šunka
49 godz.
Máslo
5 min
Mandlovo-bylinkové bagetky
35 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Italská ciabatta
4 godz. 30 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 godz. 40 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min