Urządzenia i Akcesoria
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Avocado spread
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
shallots50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
lime juice80 g
-
Tabasco ®1 tsp
-
salt1 tsp
-
ripe avocados flesh only and cut in pieces400 g
Lime sauce
-
fresh lemongrass white part only10 g
-
fresh red chillies10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
kaffir lime leaves deveined5
-
shallots100 g
-
fish sauce10 g
-
lime juice100 g
-
oyster sauce60 g
-
toasted sesame oil15 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
Assembly
-
Hokkaido scallops large-sized8 pieces
-
coarse sea salt to garnish1 tsp
-
freshly ground black pepper to garnish1 tsp
-
crispy fried shallots to garnish20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
818 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Sorbet
5 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Chopped Garlic
5 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Tamarind chutney
5 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Migas with Padrón Peppers
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min